Sunday, 20 November 2011

MUDU?pettew???


Dengan nama ALLAH yang maha pemurah lagi maha pengasihani..

Di pagi Ahad yang membosankan ini..terasa lak macam nk tulis blog..hahah.lama giler tak update blog..post pon baru 3..bukan malas..hati tu ada nk tulis..tapi sibuk gile kot..ngan FYP..ngan apply keje nye..omg..carik keje is such a pain in da ass.nway, aritu aku ngan rumet ku tercinta g Kuala Kangsar..g tukar kete..masa tu, terjumpa la mak dier..berikut adalah perbualan kami

mak kamil: eyh, sapa ni kamil?kawan ke?
kamil: ni la rumet, ummi.Nama dier mudu.
mak kamil: ouh mudu budak serawak tu?
aku n kamil: HAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHA
mak kamil:eyh.sorry2..mak cik ingatkan orang serawak..yela..nama mudu kan..ntah kaum ape ke kat serawak..

Aku ketawa all da way from KK back to UTP..haha..so funny.

So, teringin la plak nk cerita pasal mana datg nick MUDU tu..ok.kat SAMURA (SMS Muar), kebanyakkan student akan ada nama panggilan..n nama panggilan tu biasanye akan bawak maksud (most of it lucah and cam harreeemmm)..hahaha..tapi tu kire legacy skola aku la..mmg turun temurun..cam ak pon ada bg nama kat jr2..hahah..

Nama  MUDU ni senior dorm aku yang bagi..nama dier Santana..tapi nama btol aku tak ingat..redhuan rasanye..dier bagi nama MUDU sebab muka aku sama ngan muka budak batch dier..nama budak tu BEDU...so MUDU maksud dier MUka beDU..MUDU.get it?hahha

promote skek gambar resummeeee

ni la BEDU tu..ade ke sama.isk3.     

Nway, ada orang tego la..nape guner nama mudu..kan tak elok..kan ag bagus guner nama btol..bla3...tapi aku still guner gak..sebab aku rasa nama mudu tu ag mesra dan ag senang nk disebut..sepanjang aku idop ni..takda sapa pernah sebut nama aku betol for the 1st time..kecuali close relative la..hahah..tapi ada je orang sebut MUDU salah..ada sebut BUDU,MEDU and seyesly ada panggil MADU..i was like WTF?????hahaha..tapi takda pe pon..peace yaw!



ni nama jr aku:
ni nama dier SETAT..plz jgn tanyer ape maksud dier.
   -
ni Nama dier gtek.hahaha
p/s=BEDU tu maksud die BEstari Dua (tu nama dorm dier time kat skola)
dan pada sapa yang tatau nama btol aku, nama btol aku Mohd Madzhir b Ibrahim..bukan Mahathir..bukan Madzin..zzz..




-MUDU AND PROUD-



 

6 comments:

hahahaha..LOL..budu2?ahaha..

ak nk panggil ko MADU la pasni,hahahaha

lol classmate.cmne lah org leh pggil ko madu.kui3

hahaha..sapakah gerangan kidahadfyna?btw, follow plzz kepada kawan2..haha

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More